Zoekmachine Optimalisatie

Website optimaliseren voor Google

 • Betaalbaar en waarde voor je geld
 • Zoekmachine optimalisatie laten zien in video’s
 • Horen, zien en nadoen
 • Zelfs seo specialisten leren nieuwe technieken
 • Gratis gebruik van privé blogsite netwerk
 • Gratis seo cursus uitbreidingen
 • Support aanwezig
logo mr seo cursus
Koop nu 199,-

“Leer te optimaliseren voor Google”

Hoe ziet zoekmachine optimalisatie eruit?

Zoekmachine optimalisatie heeft geen vorm maar is wel aanwezig, seo specialisten kunnen dit in 1 oogopslag zien omdat ze weten waar te kijken.

6 Bekende plekken om te zien of een pagina is geoptimaliseerd:

 1. SEO-titel: titel is zichtbaar in browser en Google resultatenpagina
 2. SEO-beschrijving: vindbaar in broncode en weergegeven in Google resultatenpagina
 3. H1 tag: grootste koptekst bovenaan de pagina
 4. Afbeelding: onder andere de bestandsnaam bevat het zoekwoord
 5. Teksten: bevatten variatie, lsi en entiteit zoekwoorden
 6. Broncode: achterkant van de pagina
 7. Offsite-seo: linkbuilding en backlinks
zoekmachine optimalisatie website optimaliseren

Waarom kiezen voor geavanceerde SEO ?

Vrijwel iedereen gebruikt vergelijkbare seo technieken waardoor men alsnog letterlijk achteraan in de rij aansluit. Dankzij geavanceerde seo kom je technieken tegen die onbekend maar krachtiger zijn.

Hierboven staan 7 bekende plekken voor optimalisaties die in de seo cursus uitbreiding krijgen. Wat basis seo niet weet en wij jou gaan leren is hoe je optimaal gebruik maakt van zoekmachine optimalisatie technieken.

Zoekmachine optimalisatie cursus

 

Ben je al bekend met zoekmachineoptimalisatie, misschien wel specialist of is dit de eerste keer hoort over zoekmachineoptimalisatie?

De beste video cursus online te volgen geeft je 100% profijt in het verbeteren van zichtbaarheid in zoekmachine Google.

Optimalisatie Zoekmachine

Vindbaarheid verbeteren

Verkoopt je webwinkel een beetje teleurstellend? Leer hoe jouw website hoog in de grootste zoekmachine komt met de cursus seo van ZelfRanken.nl. De training wordt gegeven per video’s waarin je hoort en ziet hoe zoekmachineoptimalisatie gaat. Moeten je zoekwoorden alleen lokaal ranken of juist landelijk? Met een paar lessen rank je als een professional.

Online marketing

Ben je woonachtig in Nederland of België? Ook dan leer je online marketing gewoon vanuit huis. De leerstof is gewoon van achter eigen laptop beschikbaar. Je hoeft geen minimale opleiding te hebben om de leerstof eigen te maken. Wordt ook marketeer die eigen bedrijvensite bovenaan in Google krijgt en ook die van vrienden of zelfs betalende klanten. Schaf nu onze cursus zoekmachineoptimalisatie aan om meer klanten te krijgen.

Tier linkbuilding

Zo besteden we bijvoorbeeld veel tijd aan linkbuilding in tier. Met alleen dit al gaan je meest goede zoekwoorden beter vindbaar worden. Greg is bij uitstek de beste zoekmachineoptimalisatie expert voor dit linkbuilding, het is zijn specialiteit. Waar wij anders in zijn is onder andere het privé netwerk van ZelfRanken.nl waar je gratis gebruik van mag maken. We zullen ten aller tijden ons netwerk groter blijven maken, dus jouw linkbuilding zal blijven groeien in de beste hyperlinks.

Professionele search engine optimization

Webwinkel search engine optimization speciaal voor jouw onderneming op professionele wijze zodat je niet tussen alle concurrentie in de zoekresultaten komt maar erboven. Ondernemen betekent nu eenmaal om het beter te doen, dit maakt het verschil waarom klanten juist jou kiezen, zo zit dit ook met search engine optimization. Google heeft geen voorkeur over wie je bent en wat je had gegeten voor ontbijt, het kijkt naar website optimalisaties. Ook is het nodige vertrouwen van toepassing, niet alleen voor de zoekmachine maar ook zeker voor nieuwe klanten. Misschien heb je alreeds social media pagina’s zoals LinkedIn voor je bedrijf. Vergeet niet je bedrijfsgegevens veelvuldig te delen.

Zoekmachine optimalisatie specialist worden

Starten als zelfstandig ondernemer? Geld verdienen door search engine optimization opdrachten aan te nemen. Na onze cursus en de benodigde oefentijd zou je inkomsten kunnen genereren als seo specialist. Je hebt geen jaren ervaring nodig om meteen tot 1 van de beste seo specialisten in Nederland en België te zijn. Zonder enig twijfel dat ondernemingen wel bovenaan in Google willen staan met hun zoekwoorden.

Beste zoekmachine optimalisatie | 24/7 online cursus volgen

Welkom bij onze SEO-cursus, waar we u de beste zoekmachine optimalisatie technieken leren om uw website hoog in Google te krijgen. Onze 24/7 online cursus is ontworpen om u te helpen uw SEO-kennis te verbeteren en uw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Wat dekt de SEO-cursus?

Onze SEO-cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

 • On-page SEO
 • Off-page SEO
 • Local SEO
 • Technische SEO

Onze cursus is ontworpen om u te helpen uw SEO-kennis te verbeteren en uw website te optimaliseren voor zoekmachines. We bieden praktische tips en strategieën die u direct kunt toepassen op uw website.

On-page SEO verwijst naar de optimalisatie van de inhoud en structuur van uw website, terwijl off-page SEO verwijst naar de optimalisatie van externe factoren zoals backlinks en sociale signalen.

Het kan enige tijd duren voordat u resultaten ziet van SEO, afhankelijk van verschillende factoren zoals de concurrentie, de zoekwoorden en de omvang van uw website. Over het algemeen kan het enkele weken tot enkele maanden duren voordat u significante resultaten ziet.

SEO is een doorlopende inspanning omdat zoekmachines voortdurend hun algoritmes bijwerken en uw concurrenten ook werken aan hun SEO-strategieën. Om uw website hoog in de zoekresultaten te houden, moet u uw SEO-inspanningen voortdurend bijwerken en verbeteren.

U kunt SEO zelf doen, maar het kan een complex en tijdrovend proces zijn. Als u niet bekend bent met SEO, kan het inhuren van een professional u helpen om uw SEO-inspanningen te optimaliseren en betere resultaten te behalen.

Enkele veelvoorkomende SEO-fouten zijn het gebruik van dubbele inhoud, het niet optimaliseren van meta-tags en afbeeldingen, het kopen van backlinks en het gebruik van black-hat SEO-technieken. Het is belangrijk om deze fouten te vermijden om uw website te beschermen tegen straffen van zoekmachines.

U kunt uw SEO-inspanningen volgen en analyseren met behulp van tools zoals Google Analytics en Google Search Console. Deze tools kunnen u helpen om uw websiteverkeer, zoekwoorden en rangschikkingen te volgen en te analyseren.

Enkele nuttige tools en bronnen voor SEO zijn Google Analytics, Google Search Console, SEMrush, Ahrefs, Moz en Yoast SEO. Deze tools kunnen u helpen bij het volgen, analyseren en optimaliseren van uw SEO-inspanningen.

On-page SEO

On-page SEO verwijst naar de optimalisatie van de inhoud en structuur van uw website. Enkele belangrijke aspecten van on-page SEO zijn:

Uw website-inhoud moet relevant, nuttig en uniek zijn. Het moet ook geoptimaliseerd zijn voor zoekwoorden en zoekwoordzinnen die relevant zijn voor uw bedrijf en doelgroep.

Enkele tips voor het optimaliseren van uw website-inhoud zijn:

 1. Gebruik zoekwoorden en zoekwoordzinnen in uw titels, koppen en inhoud
 2. Maak gebruik van interne links om uw inhoud te structureren en te verbinden
 3. Gebruik afbeeldingen en video\’s om uw inhoud te versterken

Meta-tags

Meta-tags zijn HTML-elementen die informatie bevatten over uw website, zoals de titel, beschrijving en zoekwoorden. Deze tags zijn belangrijk omdat ze zoekmachines helpen uw website te begrijpen en te rangschikken.

Enkele tips voor het optimaliseren van uw meta-tags zijn:

 1. Gebruik relevante zoekwoorden en zoekwoordzinnen in uw titel en beschrijving
 2. Houd uw titel en beschrijving kort en krachtig
 3. Gebruik unieke en beschrijvende meta-tags voor elke pagina van uw website

Afbeeldingen

Afbeeldingen zijn belangrijk voor het versterken van uw website-inhoud en het verbeteren van de gebruikerservaring. Het is echter belangrijk om uw afbeeldingen te optimaliseren voor zoekmachines door ze te voorzien van relevante bestandsnamen, alt-tekst en bijschriften.

Enkele tips voor het optimaliseren van uw afbeeldingen zijn:

 1. Gebruik relevante bestandsnamen voor uw afbeeldingen
 2. Voeg alt-tekst toe aan uw afbeeldingen om zoekmachines te helpen begrijpen waar ze over gaan
 3. Gebruik bijschriften om uw afbeeldingen te beschrijven en te versterken

Off-page SEO

Off-page SEO verwijst naar de optimalisatie van externe factoren die van invloed zijn op uw website-rangschikkingen, zoals backlinks en sociale signalen. Enkele belangrijke aspecten van off-page SEO zijn:

Backlinks

Backlinks zijn links van andere websites naar uw website en zijn belangrijk voor het opbouwen van uw website-autoriteit en rangschikkingen. Het is echter belangrijk om kwalitatieve backlinks te verkrijgen van relevante en betrouwbare websites.

Enkele tips voor het verkrijgen van kwalitatieve backlinks zijn:

 1. Maak waardevolle en relevante inhoud die andere websites willen linken
 2. Werk samen met andere websites en bloggers om links te ruilen
 3. Maak gebruik van sociale media om uw inhoud te promoten en links te verkrijgen

Sociale signalen

Sociale signalen verwijzen naar de interacties van gebruikers met uw website op sociale media, zoals likes, shares en comments. Deze signalen kunnen uw website-autoriteit en rangschikkingen verbeteren.

Enkele tips voor het verbeteren van uw sociale signalen zijn:

 1. Maak gebruik van sociale media om uw inhoud te promoten en te delen
 2. Moedig gebruikers aan om uw inhoud te delen en te liken
 3. Reageer op opmerkingen en vragen van gebruikers op sociale media

Local SEO

Local SEO verwijst naar de optimalisatie van uw website voor lokale zoekopdrachten, zoals “kapper in Amsterdam”. Enkele belangrijke aspecten van local SEO zijn:

Google My Business

Google My Business is een gratis tool van Google waarmee u uw bedrijfsinformatie kunt beheren en weergeven in Google Zoeken en Google Maps. Het is belangrijk om uw Google My Business-profiel te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten.

Enkele tips voor het optimaliseren van uw Google My Business-profiel zijn:

 1. Voeg uw bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer toe
 2. Voeg uw openingstijden en website toe
 3. Verzamel en beheer klantrecensies

Lokale directories

Lokale directories zijn websites die bedrijfsinformatie bevatten, zoals Yelp en TripAdvisor. Het is belangrijk om uw bedrijfsinformatie te vermelden in lokale directories om uw lokale zichtbaarheid te verbeteren.

Enkele tips voor het vermelden van uw bedrijfsinformatie in lokale directories zijn:

 1. Zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie consistent is op alle directories
 2. Verzamel en beheer klantrecensies op lokale directories
 3. Maak gebruik van lokale zoekwoorden en zoekwoordzinnen in uw vermeldingen

Technische SEO

Technische SEO verwijst naar de optimalisatie van de technische aspecten van uw website, zoals snelheid, mobiele responsiviteit en site-structuur. Enkele belangrijke aspecten van technische SEO zijn:

Snelheid

De snelheid van uw website is belangrijk voor de gebruikerservaring en de rangschikkingen in zoekmachines. Het is belangrijk om uw website te optimaliseren voor snelheid door het gebruik van caching, compressie en het minimaliseren van HTTP-verzoeken.

Mobiele responsiviteit

Meer dan de helft van het internetverkeer komt van mobiele apparaten, dus het is belangrijk om uw website te optimaliseren voor mobiele gebruikers. Dit kan worden bereikt door het gebruik van een responsief ontwerp en het minimaliseren van pop-ups en andere elementen die de gebruikerservaring kunnen belemmeren.

Site-structuur

De structuur van uw website is belangrijk voor de gebruikerservaring en de rangschikkingen in zoekmachines. Het is belangrijk om uw website te structureren met behulp van een duidelijke hiërarchie en interne links om de navigatie te vergemakkelijken en de inhoud te structureren.

Conclusie

SEO is een belangrijk aspect van online marketing en kan helpen om uw websiteverkeer en online zichtbaarheid te verbeteren. Onze SEO-cursus is ontworpen om u te helpen uw SEO-kennis te verbeteren en uw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw SEO-inspanningen, meld u dan aan voor onze 24/7 online SEO-cursus en ontdek meer en verbeterde optimalisaties om hoog in Google te komen. Meld u nu aan voor onze SEO-cursus

Over Mrseocursus.nl

MRseocursus.nl is een onderdeel van ZelfRanken.nl

Contact

greg @ zelfranken . nl

Maartensbreetstraat 35
1752AG St. Maartensbrug

KVK: 82570485
BTW: NL003716548B39